22.06.2018

Sa notam in calendar data de 22.06.2018 . E data de la care ,dinspre mine, se vede ca clar ca PARTIDUL a castigat lupta pentru putere in Stat sustinand-si seful “hasta la muerte”!.E prima batalie serioasa pe care o da din 1990 incoace  . Dragnea,in pofida catalogarilor dezastroase ale rivalilor,se profileaza ca un conducator autentic.E singurul líder al PSD care a stiut sa se foloseasca de serviciile secrete parand  ca serviciile se folosesc de el. Nu ii e frica nici de presedintele Iohanis,nici de conducatorii unor servicii secrete precum Pahontu sau Helvig pentru ca ii cunoaste,si ii dispretuieste .Pe acestia,in viziunea sa,ii desparte de  Viorica Dancila,Olguta Vasilescu si Carmen Dan doar faptul ca ii sunt adversari!

Dragnea a stiut sa isi construiasca echipa in Partid ca sa poata fi stabil intern si a stiut sa isi aleaga amicii in extern(Israel si SUA) ca sa nu aiba surprize din partea armatei ca va interveni in batalia pentru putere sustinand adversarul.

In política adversarul nefiind adversar pe viata ,cum nici prieten pe viata nu este, poate deveni cel putin ingaduitor ,daca nu amic, cu rivalul de mai inainte.

Pe asta se bazeaza si Dragnea cu PSD-ul lui,ca adversarul ,in cazul de fata Bruxelul  va intelege ca raportul de forte in acest moment e favorabil echipei guvern-parlament Roman sustinuta de SUA si Israel(poate tacit si de Moscova) in fata unei echipe neomogene formata din oameni din servicii, unii jurnalisti, unii intelectuali,unii judecatori,avand capitan pe Presedintele Iohanis.

Chibitii din ambele tabere ma refer aici la “asistatii social”ai lui Dragnea si la “corporatistii” echipei Iohanis  inca urmaresc sportiv desfasurarea ostilitatilor intre jucatorii direct interesati si nu va fi varsare de sange decat pe Facebook.

Oricum nu convine nici PSD nici Bruxelului ca in Romania sa existe instabilitate.

Bruxelul are si asa destule probleme!

Iar in Romania noi cei ce visam cai verzi pe peretii vestului trebuie sa ne asumam idea ca ,in lume,comunismul nu a fost condamnat.Asta pe deoparte !Pe de alta ca o schimbare de guvern(nu de sistem!) facuta cu mana SECU nu e deseabila ,e de-a dreptul scabroasa

E ,pardon de expresie,ca si cand ti-ai fute nevasta cu pula altuia!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s